NARUČITE TELEFONOM

+381 11 40 53 838
Vi ste ovde: Naslovna  /  Muški parfemi  /  Nikos Sculpture
Muški parfemi

Nikos Sculpture

BREND: Nikos
ŠIFRA: 3414204200949
KONCENTRACIJA:edt
Povratak na selekciju

Nikos Sculpture, legendaran letnji parfem kreiran sada već davne 1995 godine. 

Potpisuje ga Michael Almaira, čovek koji je 1988. kreirao i Dior Fahrenheit  i ništa manje kultni i poznati parfem Joop! Homme 1985godine.

Michael Almaira ima dar da svoje kreacije, barem one najpoznatije, izmesti iz okvira vremena u kom su napravljeni i da budu nosivi i aktuelni čak i 30 godina nakon stvaranja. Takav je i Nikos Sculpture.

Parfem je zanimljiv, istovremeno podseća na more, Grčku, mediteran a sa druge strane ima dovoljno slasti da može da se nosi i cele godine, u nekim slučajevima čak i zimi. Jednostavno parfem je upotrebljiv u raznim situacijama u svakodnevnom životu a ni ne zahteva neke posebne godine da biste ga nosili.

Sama bočica je u obliku jedra, po zamisli kreatora da Vas podseti na mediteranski vetar i lagane šetnje pored mora. U gornjim notama su citrusi, cvet narandže, mandarina, limun i bergamot, srednje note su cvetne, jasmin, đurđevak i ruža dok u bazi nalazimo Tonku, benzoin, amber i kedar.

Što se tiče postojanosti miris je umerene postojanosti i vrlo umerene aure.

Jedan od onih mirisa koji definitivno više vredi nego što košta i za razliku od nekih drugih izvikanih mirisa ipak zahteva malo više pažnje nego što dobija.

 

 

ODABERITE Zapreminu
100ml
2.399 rsd
ODABERITE KOLIČINU
-
1
+
KUPI PROIZVOD
CENA:
2.399 rsd
Povratak na selekciju
DODAJ U KORPU
PREDHODNO GLEDANO
Muški parfemi   |   Nikos
2.399,00 rsd
Top