NARUČITE TELEFONOM

+381 11 40 53 838
Vi ste ovde: Naslovna  /  Muški parfemi  /  Giorgio Armani Acqua Di Gio
Muški parfemi

Giorgio Armani Acqua Di Gio

ŠIFRA: 3360372728313
KONCENTRACIJA:edt
Povratak na selekciju

Giorgio Armani Acqua Di Gio men je muški parfem predstavljen sada već davne 1996.godine. Potpiisuju ga Alberto Morillas (između ostalog kreirao je i Crystalline, 212 MEN, Versace Pour Homme) i Annick Menardo (potpisuje i mušku Romu).

Prema zvanočnoj verziji Armani je inspiraciju za ovaj miris dobio dok je bio na odmoru u Pantelleria, Italijanskom ostrvu u Sicilijanskoj regiji.

Radi se o jednom letnjem mirisu, laganom, umerene aure i umerene postojanosti. Letnji klasik, dopadljiv svima, sa kojim u toplim danima nema greške. Miris koji nikada ne dosadi i koji bi svaki muškarac trebalo da barem jednom poseduje u svojoj kolekciji.

Kombinacija citrusa na otvaranju, morska voda  u srednjim notama i mošus, drveće i mrvica začina opisuju ovaj miris. Samo otvaranje, taj udar citrusa koji osetite sa prvim špricem se smatra među boljima u konkurenciji letnjim mirisa, možda mu samo Issey Miyake sa svojim klasikom L'eau D'Issey može parirati.

  • NAPOMENA: S obzirom da je u pitanju tester postoji mogućnost da artikal fabrički ne sadrži poklopac kao što je prikazano na slici.
ODABERITE Zapreminu
100ml TESTER
5.999 rsd
ODABERITE KOLIČINU
-
1
+
KUPI PROIZVOD
CENA:
5.999 rsd
Povratak na selekciju
DODAJ U KORPU
PREDHODNO GLEDANO
Top